menu

Lili's

 

Beauty & Relax

MENU

• Feel good be beautiful •

OVER LILI

 wie ze is & wat ze doet

Bij Lili’s Schoonheidssalon wordt je écht verwend en uitgebreid in de watten gelegd. Je kan er rekenen op een professionele, maar persoonlijke aanpak. De behandelingen worden steeds op jouw voorkeuren afgestemd in een oase van rust met een sfeervol muziekje op de achtergrond. Door daarbij enkel gebruik te maken van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsproducten, kunnen we specifiek voor elk huidtype een schitterend resultaat garanderen.

spa icon Lilisschoonheidssalon.be

Diensten

Bij Lili's Schoonheidssalon schenken we niet alleen aandacht aan je huid,

maar aan je hele persoon!

Op het vlak van gelaat- en huidverzorging bieden we verschillende formules, niet alleen volledig afgestemd op jouw huidtype, maar we houden ook rekening met ieders specifieke wensen.

 

PRIJSLIJST

 

 Lili

 STYLISTE / SCHOONHEIDSCONSULENTE

Lili is uiterst gedreven en gepassioneerd door haar vak en gaat samen met jou op zoek naar jouw wensen of behoeften. Elk huidtype vraagt immers een specifieke behandeling en iedereen heeft nood aan een gepersonaliseerde aanpak. Precies daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres: bij Lili’s Schoonheidssalon gaan we enkel voor 100% tevreden klanten. ‘Schoonheid zit van binnen’ zegt u? Klopt, maar Lili brengt die ook nog eens naar buiten, want iedereen zou moeten stralen, van kop tot teen!

CONTACT

0497 488 466

info@lilis-schoonheidssalon.be

ADRES

Tichelrei 18

BE- 2910 Essen

Openingsuren

uitsluitend

op afspraak